My little hurricano!



Idag fyller min syster 15 år. Hon är galet bra!
 En av de få människorna som alltid och aldrig fattar min humor. Vilket är en konst i sig skulle jag tro.
Jag älskar henne en massa. Om hon skulle försvinna skulle hela världen bli svart.. 


//emp


hejmittlivhejpåmittliv

Varför hittar jag aldrig på någon trevlig och käck rubrik.

Har biljetter till den fenomenala konserten med det fenomenala bandet som jag ska uppleva med en av de mest fenomenala personerna jag känner. Dock inte så fenomenalt att det inte är för ens i slutet av Januari.

Jag lyssnar på Lars Winnerbäck just nu ska se honom om nån månad (har glömt när det var). Jag skulle vara glad för hälften av hans talang att skriva texter.

"Det här är bubblornas tid
Så mycket tomhet och mörka gap
Här blir man paranoid
i ett slags kollektivt utanförskap
som vi har vant oss vid"

Kanske ska säga att jag överlevde lägret. Jag blev inte mördad. Känns tryggt.
Klassen är fortfarande trevlig. Jag trivs som fisken i vattnet. Kurserna känns också bra. Lagom tråkiga sådär, andra roliga.

Ensemblen i går gick bättre än vad jag trodde. Fast det gick inte så bra. Trodde det skulle bli konstig stämning med personerna jag spelar med idag. Som tur var allt som vanligt. Tror det inte är bara jag som känner som jag gör. Det känns alltid bättre att vara flera.
Kom på att jag måste anstränga mig mer och lägga ner en massa tid, koncentration och viktigast av allt själ. För att kunna bli så bra som jag vill. Det vill säga så bra så att jag inte behöver känna mig dålig... Hej prestationsångest och höga krav på sig själv hej på dig..

Grannens katt Lisa var jätte pratig idag. Hon gick runt och mjauwa som om hon höll på att dö. Tror hon ville prata med någon. Jag klappa henne lite då blev hon tyst ett tag.
Lite jobbigt att försöka somna när man var tvungen att lyssna på henne.
Fast jag gillar henne en massa iallafall!



Här är en bild på Lisa från förra sommaren. Det ser ut som om hon har smink på sig. Jag tycker hon är jätte vacker. Tydligen har hon varit en vildkatt. Tycker det är konstigt att hon är så social som hon är trotts det.


p,


2 british dudes

http://www.youtube.com/watch?v=r2r7HgUppzU

örgan är ett konstigt namn

igår snacka jag med en skit snygg kille på nrj. han spela el gitarr i ett band kom från växjö. fan att jag inte fråga om mailen eller något annat!!
sen åkte jag och corn hem till mig, hon skvätte guacamole på min vägg. då var jag för trött för att garva åt det. fast det har jag ägnat mig halva dagen åt att göra idag HAHAH guacamole på väggen är rätt kul!
min klass är trevlig. jag kan vara en konstig sate bland andra konstiga satar. hittills bra fast man ska ju inte ta ut turen i förskott. det har jag gjort allt för många gånger i mitt liv!
om någon vill ge biljetter till depeche mode så är självklart att jag tar emot dem!!!!!
imorgon ska jag träffa min lisis. var länge sen sist. hon ska köpa en ny jacka. jag ska styla med min nya super coooola pin

uuussch jag har fått världens jobbigaste stalker på nacken som inte fattar att jag inte är intresserad. funderar på att säga att jag har herpes eller är gay.. det är alltid lättare att säga sanningen med en lögn för min del...

step into my office, baby!

Just nu sitter jag och lyssnar på Belle and Sebastian. Känner mig "jävligt indie"!

Fyfan det är bara morgondagen dagen efter det och sen är det skola. Kommer antagligen säga något skumt. Kanske fråga om X och X har en liten penis som jag funderat över väldigt länge, men sånt kan man ju aldrig fråga på ett bra sätt. Vet dock inte vad jag ska göra med den infon, mer än att stilla min nyfikenhet.
USCH jag vill inte vill inte vill inte vill inte
fast jag vill vill vill vill vill
skolan är idiotisk
kommer aldrig finnas något som passar
bajs
fiiiiifaaaaaaaeen
fast det är kul att lära sig saker
inte kul att känna sig misslyckad
eller att ha mens

hoppas det går över snart. vore trevligt att kunna få tillbaka mat lusten, kunna sova och framför allt andas lättare!

Det är nog dax att vända tillbaka dygnet vid det här laget...

emma skriver en massa bokstäver som blir meningslösa meningar

efter som jag inom en snart framtid kommer bli strypt med en g sträng av en katt & hund mördare. för att jag kommer störa dennes sömn med host attacker på grund av ännu en förkylning jag lyckats fått på mig. tänkte jag skriva ett par rader. spekulerade med mig själv om vilka som kommer orka läsa allt. kom fram till att det antagligen lär bli mina stalkers/ groupies/ nån som gillar att läsa/ random snokare eller enbart jag själv. sen funderade jag över om en viss grammatik polis kommer orka kommentera hur många fel jag gör i det fiiiina svenska språket.

Usch jag är så sjukt nervös (säg vem som inte är det i dessa tider). nervositeten har orsakat någon slags störning i mitt livs jargong. skulle vara trevligt att slita ut sina organ, fast dom behövs väl för att hållas vid liv antar jag. vore lite trist att avlida även fast det skulle passa bra nu när vintern intagit min själ. tog på mig stickade sockar helt automatiskt, gick helt på autopiloten.
Way out west var för övrigt grymt kul! trodde inte att det skulle vara varken lika mycket trevliga människor eller överhuvudtaget lika värt som det faktiskt var. även fast jag inte riktigt kommit över än att det var en som trodde att jag var 22 O_O
Köpte ett svin dåligt rött nagelack idag blir så trött på dåliga skit saker.
Det var en kille på bussen hem som gjorde sig lustig över mina glasögon bakom min rygg men med avsikt att jag skulle höra. Kommer sova med dem på i natt för jag tycker det var elakt gjort, även fast jag egentligen inte bryr mig om vad människan tyckte.
känns som det var länge sen jag fick stå upp för mig själv. fast nu när jag tänker på det var det inte speciellt länge sen. konstigt att den sovande rebellen kan väkas upp av en liten skit sak..
måste erkänna att jag snöat in helt på depeche mode deras låtar är så sjuktmegasuperextremtotroligt grymma! även fast det är de från 80-talet som gäller de nya är rätt värdelösa tycker jag.
såg sven-bertil taube på lisberg idag med cornelia. han är bra även fast vi alltid lyckas hamna bland über fansen.

kajornas kajar





Jag köpte en kjol på topshop nyligen

gnäll & lite allt möjligt

Fick brev från Lerum idag. VI ska sova på en gård i gråbo (20-21 augusti). När nervositeten lagt sig kommer den tillbaka lika snabbt. Det känns spännande också, men min oro om att misslyckas och inte veta vad som händer i framtiden får mig lite ur balans. Fast som allt annat gäller det bara att hålla sig någorlunda lugn och acceptera läget.

Idag ska jag se på Markus Krunegård och Detektivbyrån på kalaset. Ska träffa Lisen i stan om två timmar. VI ska käka falafel, det ska bli jätte kul att ses! Älskar min lis, hon är fin den tjejen ♥


Det spelar ingen roll


ibland är det som om någon skrivit ens tankar i en busshållplats...


igår fredag, Mari


Jag låter bilden tala för sig själv..

 Senare på dagen åkte jag och Mari in till stan. Skulle tagit kort på sakerna jag köpte om inte systemkameran skulle krångla. Köpte två t-shirts, en hood och en jätte fin blommig kjol.
Bengans ringde och fråga om jag ville dela ut lite flygblad på lördag. Jag tackade nej för jag umgås hellre med de vänner jag sak vara med då, pengar gör en inte så mycket gladare (hoppas att dom ringer nån annan dagHIHOOO!!!).



Vi käka en glass sen drog vi hem. Det var en bra dag, även fast Mari var jätte trött HAHA

VI HÖRS!

torsdag



Just nu sitter jag och lyssnar på depeche, de är bra! Gjorde klart headern för ett tag sen men märkte att bildens storlek inte passar.
Idag var jag och Sanna på bio vi såg year one. Jag fick även äntligen köpt mig en kånken vilket jag tänkt göra sen begynnelsens tider.
Var även sista dagen på jobbet idag. Det blev ett kram fyllt farväl. Och jag fick vackra blommor! Kommer allt sakna dem.. Fast skönt att inte behöva gå upp så tidigt på ett tag.

Förövrigt är mitt rum i akut hjälp av en städande hand. Min väska från vandringen är fortfarande inte uppackad. Jag hade massa skit i soffan som jag slängde på golvet för jag ska sova i den. Min säng är ockuperad av en massa skivor.
Jag hitta en gammal tomat (?) den smaka gott fast nu har jag en stor damm tuss i halsen, inte så skönt!!

Godnatt, sov så gott!

på fredag..

ska jag vara med min syster Mari. Vi kommer garanterat vara totalt utflippade som vanligt och göra en del galenskaper. Kanske dyker upp något på bloggen om det vem vet.. HEHE



jag älskar dig!


btw om de som sovit med mig känner att det kliar i håret så bör ni nog veta att den kan vara löss!!!!!

Ha en trevlig kväll!

header

Funderar på vad för bilder osv vi ska ha till vår header.  Kanske dessa under och några fler.
Lisa, och ni andra, vad tycker ni?


känn ingen sorg

är det bara jag, eller har håkan blivit krulligare och vigare? EHEHEHEHH.
ibland är jag för rolig. igår natt drömde jag om håken, han hade skägg
och snart är det hellströmarnas håkan som min käre vän benny brukar säga


C



Har kommit hem från vandringen idag. Luffarlivet tar på kroppen. Det har aldrig varit så skönt att bajsa som idag efter äventyret. Tror det var fler som gjorde det med tanke på att det var det enda vi pratade om i en kvart. Bilder kommer nog kanske och historien om hur vi blev attackerade av öbor kanske även publiceras här.
Förresten så är Carl sjukt söt på bilden. Hans kofta också! Vill slicka på han tihi ♥

"lisa, säger (17:34):

om jag var en gubbe med ölmaga och bodde där skulle jag slå dig med en kvast"


//emp

RSS 2.0