talk over gin in teacupzz


biljetterna är så fina ;> & jag jag har köpt en hatt. Så nu är jag lika cool som emma. Nästan.
åh vad jag älskar när det regnar. Snälla regna lite till. och lite till. Tack. eh. / båb

dansmusik som inte går att dansa till

sorry för mitt utbrott igår ;> men nu har jag iallafall beställt biljetterna! (5/12-09 malmö, kb) får se hur det går med 18 årsgränsen, men det ordnar sig nog. Är fortfarande äckligt sur över det med åldern.. tack kb. Skulle ringa och tjöta på kb men dem hade sommar stängt, yippie. Nu är jag iallafall glad. Vaknade halv 9 idag bara för att va först med att beställa biljetter, så mina ögon vill sova just nu. Fått bob hunds nya skiva nu ;> älskar låten bli aldrig som oss, bli värre! 13 augusti, äre bobis på gbgkalaset, tror det var 13?

last of the english roses

AHAHAHHAHAAHAHA PETE KOMMER TILL SVERIGE I DECEMBER (4 & 5 december) AHAHAHAHAHAHAH JAG BÖRJAR GRÅTA SNART.
men det är äckel 18 årsgräns på kb FUUUUUUUCCCCCCCCCCCCCKKKKKKKKKK Doihgpoewggggggggggggggggggggg'a>*utåsaponhzdsvflesagesjgoresgö.. & 20 årsgräns på debaser .. SKOJAR DU MED MIG? VARFÖRRRRRRR

för det första, jag och emma var på kb förra året INGA JÄVLA PROBLEM.. och för det andra..? ajo det var nog bara det men VAFANANANANANANANANANNA jag får seriöst damp nu. varför 18 år? diskriminering för i helvete. och för det tredje, jag är ju typ 18 då.. bara tre månader till HAHAHAHHAHHHA lite sådär störande. MEN JAG OCH EMMA SKA FAN IN PÅ NÅGOT JÄVLA SÄTT, DET LOVAR JAG DIG. helvete.

biljetterna släpps imon klockan 10:00. Ska vakna halv 9 HAHHAHHAHHA vesst vi säger så.. iallafall då blir det tråkigt för den som svarar när jag ringer och klagar.. EHEHHEHEHEHEHE jag vet inte vad jag ska göra.

Söndag



Idag åkte jag och sötis Cornelia  till Lerum. Vi missade bussen som vi skulle ta så vi fick vänta en timma på tåget när vi väl kom fram till terminalen. När vi kom till Lerum strosa vi runt gymnasiet jag ska börja på om ungefär en månad. Sen försökte vi hitta en sjö som jag var övertygad låg några kvarter bort. Så klart hade jag jävligt fel så vi gav upp och begav oss mot pizza bagaren. Under måltiden kom vi fram till följande 1# det är dött som fan i Lerum på en söndag. 2# poliser med polisbilar är rätt söta 3# de få som var ute denna dag var mest tanter. Efter pizzan var vi mätta och glada.
Vi bestämde oss för att ta tåget till Alingsås.
Vi traskade runt och såg på alla fina hus tills vi slog oss ned på en stor gräsmatta. Åt upp Cornelias farmors hembakade kakor och njöt av vädret, medans vi konstatera att Alingsås inte är så dumt!

Tack för en jätte fin dag, Cornelia!

P.S. Skrattar fortfarande över pressbyrå "incidenten" HAHAHA D.S







Förövrigt så har jag fixat lite på bloggen. Förhoppningsvis är det bara tillfälligt tills jag & fis fått ordning på bloggen. Vi borde börja på en header (eller lis hade du gjort en?). Fast bloggen ser ju roligare ut i nu läget än vad den gjorde innan, alltid något positivt! 

I förrgår hoppade jag på 25an bokstavligen i farten. Kände mig lite som världens coolaste-spacigaste-nästan-omänsklig passagerare på bussen efter det hela.


Denna låtens gitarr slinga har gått på repeat i min hjärna sen några dagar tillbaka →


// emp

Lördag

Det var en jätte trevlig lördag. Även fast jag, lis & sanna blev rätt dissade.
Vi åkte till Saltholmen vid fyra tiden och stannade tills tio. Tiden gick så sjukt snabbt. Skumt var det efter som vi inte gjorde speciellt mycket. HAHAHA kommer dock aldrig glömma "naken-janne" som skulle luft torka sig. Jag har fortfarande traumatiska minnen!!!
Det är sant som de säger i gott sällskap... någonting någonting.. som jag glömt, men iallafall det var mys. Ni är fina!
 



Sanna gav mig min favorit bok i födelsedagspresent, då blev jag glader!

OBS! jag kommer inte lägga upp fler bilder från p&l för det är så sjukt jobbigt att ändra bild storleken på alla bilder. Förstår inte varför blogg.se inte klarar av att lägga upp alla storlekar på bilderna, så sjukt irriterande!

Bilder från peace & love bättre sent än aldrig..

Här kommer de bilderna jag tog med en engångs kamera under våran festival vistelse.



Lisa & Jessica vid en sjukt cool/läskig bil

lägger upp fler sen maaha

hääärrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrry potta

om man inte orkar gå till toan kan man alltid kissa i sin papperskorg. fast då måste man komma ihåg att tömma soporna, fast det behövs inte om man är sjuk och näsan är lite vrickad Och så kanske man inte är på jobbet utan ligger i sin säng och käkar chips får hjärt kramper och en hjärn bomb... ööhööömm

Igår såg jag harry pööööttaaaah!! sjukt bra mycket mer skämt denna gången. den nya läraren är sten packad/flummig hela tiden. Slutet sög dock HAAAAAAAJJ KAAAJAR

hade massa att skriva men har glömt vad HAHA

emp

jöbb

haj körv! kom hem från resan för några timmar sen. Känns fortfarande som om jag pker tåg känner mig lite draaafen hahah
ska sova nu
llägger ipp en bild som lisa inte ka uåå



Får hoppas på att det blir av nästa år, en återförening alltså!

stone me - what a life

JAG SAKNAR EMMA OCH BENNY! OCH MIN LADDARE SOM ÄR HOS MADSEN!

tåg,tåg,tåg tåg?

lördag den 4:de

Åkte med tåget kl13:27 från terminalen till Malmö där vi var tvungna att byta till ett annat för det var något fel på det så vi fick inte köra över bron till köpenhamn (dit vi skulle). När vi har slagit oss ner i tåget börjar lokföraren prata i micken. Han låter sten packad och som om han försöker klämma ut en skit samtidigt som han bablar.

Söndag den 5:te

När vi hade kommit till Paris med tåg skulle vi ta oss till ett annat tåg med tunnelbanan. När vi kom på tunnelbanan råka(?) mamma smocka till en kvinna med sin ryggsäck utan att märka det. Tre sekunder senare sa hon "hm.. jag ska nog ta av mig min ryggsäck så jag inte smockar till nån"..  Sen lyckades hon ställa sin väska på en gammal bitter satkärrings fötter. Som kallade oss för jävla utlänningar och drog alla besvärjelser hon kunde. Jag kan fortfarande höra hennes röst och se hennes läskiga nuna framför mig.. Fast nu efteråt kan man ju alltid skratta åt det HAHA

Nu har vi varit i Nice (Frankrike) se i Söndags kväll. Hittils har vi kollat in en jätte vacker kyrka, den störta ryska kyrkan utanför Ryssland, badat och sorlat, käkat musslor med pommes.

Vi bor i en lägenhet som vi har hyrt av en svensk kvinna. Den ligger i gamlestan, omringat av mysiga gränder och dofter av ny lagad mat. Jag trivs bra här. Skulle dock vara ett stort plus om jag kunde mer franska. Fast engelska funkar för det mesta.
Nu ska jag läsa och sen sova, upp tidigt imorgon. Godnatt!


my buddy

DANIEL GILBERT SLÄPPER SOLOSKIVA I HÖST!! AHAHHAHAHAHAH JA JA JA!

a problem becomes a problem

No no, I ain't got a problem. It's you with the problem.

04:00 i natt funderade jag på att springa till Danmark, helt seriös. Eftersom Pete skulle börja klockan 2 så tänkte jag om jag springer tillräckigt snabbt så hinner jag, men sen somna jag och vakna upp halv 2 så då var det försent.

Oh I get by with a little help from my friends


Idag var jag med Almen (nej lisii vi drack faktiskt inte som vanligt (!!!???) HAHAHA så söt) och Sannisen, aka stammisen på denna blogg, vilket vi känner oss mycket hedrade över!
Jag behövde hämta en skiva på Bengans som jag beställt så vi åkte dit. Som vanligt i en sådan affär plockar man alltid  på sig mer än tänkt. Det var även kul att se alla där, har saknat dom haha! Har beställt en till skiva så det dröjer inte länge tills dom får se min nuna igen hiho pinsamt
Sen fikade vi i Haga. Alla tre tyckte att killen i kassan på fiket var snygg. Inte ofta det händer ska jag säga dig! Med tanke på att Sannis gillar gamla gubbar, Alm gillar killar som ser ut som fåglar och jag själv är svag för killar som man knappt kan tro genomgått puberteten. Efter det gick vi i lite affärer. Sen tog vi bussen hem till Alm hyrde två filmer, "across the universe" och "into the wild". Köpte jordgubbar, körsbär och så klart godis. Det är alltid lika roligt att vara med er två  tihi, och tack för att ni fick mig att må bättre! ♥ x evigheter


Sanna, jag (Emma) & Alm, provade hattar inne på prickig katt.

 
Hittade en intressant bok med bla. Pete i. Jag tror jag ska önska mig den tiihii

Imorgon bär det av till Nice i Frankrike. Det ska bli kul behöver komma bort lite. Au revoir!


t




Var inne på shirtstore.se precis. Till min förvåning hade dom ett par helsköna tischor, dessa är två av mina favoriter!




Klicka för större bild

Broder Daniel Forever

Idag var det bio premiär för BDs film på Draken i Göteborg. Självklart var jag där!
Henrik såg ut att må mycket bra. Han var så söt när han skred in i salongen och till sin förvåning såg att han inte skulle få sitta längst fram. Han var glad i varje fall, han satt och skratta åt sig själv i filmen.
Min bild av honom som en arrogant människa som inte kan skratta åt ett dåligt skämt suddades ut, tackvare filmen. Jag beundrar honom för att han ute lämnade sig själv såpass mycket som han gjorde i filmen, kanske just därför den var så bra?

Martin från Hästpojken syntes även efter bion utanför. Jag tänkte gå fram och hälsa men hade inte tillräckligt med mod. Skulle bara sluta(/börja?) med att jag försökte skämta om något helt sjukt och sen skulle nån ringa polisen..
Det var jätte kul att Poplars kom ut och signera. Han signera min sko. Det måste sett lite HÖHÖ komiskt ut när han gjorde det för han var tvungen att lyfta upp mitt  ben... Okej nu låter det lite weird.. MEN POPLARS HAR TAGIT I MITT BEN YEEEY


RSS 2.0