du suger

idag åt jag nesquik, så jävla gott
fin morgon idag
började dansa till don't look back into the sun bara helt sådär yrvaken
drömde sveeeen bra dröm med. pete var med i den ena haah
& den var fan sol ute, helt jävla ortoligt / bob

maaaaaaah!

sitter på datorkunskapen har gjort klart en uppgift så jag har inte ett piss att göra. läser lite på arga lappen
britta som egentligen heter birgitta bara det att jag aldrig kommer ihåg det är lite rolig och skum.. nog om henne vore lite pinsamt om hon såg dettta HEHEHEHEHE

lisa, du och ja borde dricka vin till sammans snart igen. måste höra din fin fina brittiska

KOrv
färg
rumpor

iprincip det jag tänkter mest på nu..

i was drunk.. men såg håkan hellström

går dagen började med att jag och Lisen träffades vid 12. chilla på grillen, sen bestämde vi oss för att gå och käka. sprang in i min mormor och morfar dom skulle se jerry williams.
sen åkte vi till gamlestan för att träffa en kompis. Och efter det bar det hem till rebecka i angered på förfest.
visserligen började vi, eller mest jag, förförfesta på bussen. klockan var nog 4:ra..
jag blev lite för packad.. pratade med en som inte visste vilka rolling stones var.. och trodde att jag och lisa gick media "eller iallafall något med foto".. vet inte riktigt hur jag ska ta det.
väl på liseberg där håkan skulle spela  knökad vi oss fram till stängslet till den andra fållan. jag hoppade in i fållan när vaktis hade gått där ifrån. fast det var ingen annan som ville hänga med över så jag fortsatte ensam fram mot scenen. mitt i smeten hamnade jag med min syster. jag var fortfarande lite packade och stod och hängde på henne i ungefär en och en halv timma.. känner mig som en riktigt dålig syster. plus att jag predikade om att vin ska man dricka blaalbllaa.... *skjuter mig själv*

nån gång under håkan nyktrade jag till ordentligt. jag skulle se en kompis spela på hisingen så jag var tvungen att gå innan håkan slutat. lite tråkigt men det var värt. spelningen var rooliisch och kvällen slutade bra!

p.s. till er som läser detta som fick lida för att jag drack lite för mycket, till er som jag inte träffade pga detta, FÖRLÅT!!
speciellt till dig mari jag suger <3

måste nog erkänna att det finns en del nack delar med att dricka på dagen även fast det är lite av mitt moto..

pajja precis mina högtalare faan!!

man ska aldrig låta skiten vara..


i tisdags kväll försökte jag klämma ut en jätte stor torr bajs. det gick spikrakt åt helvete.
hade djävulskt ont i anus hela dagen efter, då jag inte lyckats fått ut skiten.
fast sen på kvällen körde jag upp nån grej som man skulle spruta in för att bajset skulle luckra upp sig.
då jag fick ut´et. visserligen gjorde det ont i tarmarna för att jag tryckt på så jävla hårt.
men nu är det skiiit bra!

min skit kändes lite som en jätte stor stock i röven. inget trevligt med andra ord.
förstår inte de som gillar att bli tagna i anus.. fyfaasen!

(visserligen får de som vill ha något i anus ha det, inget fel med det) O_O


EYY!

vill tatuera mig nu för i helvete

tråk rubrik


idag när jag vakna snurra hela världen. och jag hade skit ont i huvudet. fick vara hemma baj
hoppas jag kan gå till skolan imon. kommer nog gå även fast jag är döende. ska bli kul att kolla på teatern och sen bas lektion, rätt bra om jag går på den så jag kan ta igen det jag missa på ensemblen. känns mindre kul att åka tillbaka till skolan för att dryga igenom en lektion med en lärare som är.... mindre bra så att säg.. punkt
plus att jag får ångest över att jag kan missa viktiga saker. inte bra. missade tydligen en rolig drog föreläsning idag. inte så viktigt kanske men jag gillar föreläsningar.

känner mig piggare nu än jag gjorde i morse iallafall visserligen tror min mor att jag är förkyld för att jag var lite extra hatisk mot omvärlden vid matbordet idag.. skit samma det stämde det jag sa!

Lisa, fet, sanna och sandra är i stockholm nu. dom leker ravare. sanna såg tydligen lite slampig ut enligt henne själv, men det är så vi gillar henne HE-HE

1, ett, 2, två

dator tanten heter birgitta tydligen inte britta. när jag hör namnet birgitta tänker jag på kaffe andedräkt och charmlöst stora kläder. jag har min skäl till det HÖ-HÖ

hela veckan har varit rätt oflyt känner jag, eller dessa två dagar. borde övat mer bas faan!

idag kom jag ut som människo hatare. mari tycker att jag tycker alla är lite små dryga och tror dom är bäst. det stämmer nog.
sen sa hon att alla hatar mig. det hoppas jag inte..

och det skulle vara städning, städniiing

jag borde städa, göra klart gehör läxan och annat nyttigt, men istället sitter jag framför en patetisk skärm och lyssnar på Britta Persson. Som förresten är sjukt grym!
i torsdags hade vi ingen idrott. Jag sprang ett varv på en slinga. Sprang förbi en brännässla som jag brände mig på. Sprang förbi en fluga som hamna i mitt öga. Slingan var 1,7 km. Cornelia var jätte förvånad över att jag hann med allt på den biten..
Vi såg på Star wars igår blev förvånad att jag tyckte den var så bra som jag faktiskt tyckte, nu är det bara 5 kvar att se MEEHE. Såg även dream of life, dokumentären om Patti Smiths. Den kvinnan är så otroligt förträfflig, ett geni, fulländad poet.. listan är lång!
Mina bröst har vuxit en tesked var det är ju också alltid trevligt. Imorgon är det kör hoppas jag, ska bli kul.

hajhaj!

inget gick som det skulle, men allt gick som det skulle




Jag och Tova på näst sista lektionen för dagen, datorkunskap. Var skit tåkigt att lyssna på Britta. Vi gjorde mobil torn som ni kanske ser. Jag var svinigt sugen på vin. Vissa andra rök sugna.
Vår natur lärare lekte att han var olika bakterier HAHHAHA har aldrig haft så roligt på en naturkunskaps lektion någonsin!!
Denna dagen var soft. Min pappa åt sushi med mig, och han gilla´t YEY!

btw jag gillar min skola och klass en massa. visserligen kan vissa bli lite mindre irritationsobjekt men annars ALLA TIDERS!

piss out

 

 


RSS 2.0